Lego Speed champions ip-car-1
Lego Speed champions ip-car-1
Lego Speed champions ip-car-1
Lego Speed champions ip-car-1
Lego Speed champions ip-car-1
Lego Speed champions ip-car-1
LEGO DEXY

Lego Speed champions ip-car-1

Šifra artikla: A054043
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Deci i ljubiteljima automobila svideće se LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900).

Ova detaljna replika beleži suštinu stvarnog švedskog hiper automobila sa svojim naprednim aerodinamičnim dizajnom koji pomaže u postizanju blistavih performansi na stazi od 300 mph.

Deca mogu da istražuju vozilo dok grade, pre nego što ga postave na izložbu ili krenu na stazu radi uzbudljive trkačke akcije.



Ovaj kolekcionarski model dolazi sa širokom šasijom, koja omogućava prostor za kokpit sa 2 sedišta i još autentičnije detalje.

A sa mini figurom Koenigsegg vozača u kompletu sa trkačkim odelom, zaštitnom kacigom i ključem, ima puno inspiracije za maštovitu igru.

LEGO Speed Champions kompleti za izgradnju daju deci i ljubiteljima automobila priliku da sakupljaju i konstruišu mini verzije vodećih i najpoznatijih automobila na svetu.

Savršena za izlaganje, ova vozila su takođe odlična za uzbudljivu trkačku akciju protiv drugih vozila iz serije Speed Champions.



Ova spektakularna LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900) replika prepuna je autentičnih detalja. Savršen set za igru za one koji vole super sportske automobile i uzbudljivu trkačku akciju.

Šta je u kutiji? Sve što vam je potrebno za izgradnju impresivnog modela Koenigsegg Jesko, plus vozač Koenigsegg.

Deca istražuju sastav stvarnog hiperkar automobila Koenigsegg Jesko dok grade ovu realističnu repliku, pre nego što je prikažu ili se pridruže prijateljima u uzbudljivoj akciji trke brzih šampiona.

Ovaj automobilski komplet LEGO Speed Champions od 280 komada sjajan je poklon za rođendan ili bilo koji drugi dan, za dečake i devojčice starije od 7 godina i one koji vole strast prema cool automobilima.

Ova replika Koenigsegg Jesko meri preko 4 cm visine, 15 cm dužine i 7 cm širine. I sa širim kućištem sa 8 klinova ima mesta za 2 minifigure i još autentičnijih detalja.

Za ovaj set igračaka za automobile nisu potrebne baterije. Pokreće ga mašta dece - tako trkačka akcija nikada ne prestaje!

Ovaj sjajan Lego set dolazi sa jednostavnim uputstvima za izgradnju, korak-po-korak.

LEGO Speed Champions kompleti daju vam priliku da istražite neke od najuzbudljivijih automobila na svetu. Kvalitetni, čvrsti modeli, odlični su za maštovitu igru.

LEGO kockice zadovoljavaju stroge industrijske standarde od 1958. godine, osiguravajući da su uvek dosledne, kompatibilne i svaki put se lako razdvajaju.

Ove LEGO Speed Champions građevinske kockice temeljno su testirane kako bi se osiguralo da svaka kockica zadovoljava stroge sigurnosne standarde.



Set sadrži: 280 delova i 1 minifiguru

Uzrast: 7-99 godina

Dimenzije: 26,2 x 14,1 x 7,2 cm

Uvoznik: Dexy Co
Karakteristika Vrednost
Kategorija Kocke
Proizvođač LEGO DEXY
Godine 7 godina
Pol dečaci

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Kocke A072443
LEGO set Marvel Majls Morales protiv Morbijusa (76244) mogu da koriste deca od 7 ili vi...
3.399,00 RSD
Kupi