Superior kakao buter arriba nacional 100g
SUPERIOR

Superior kakao buter arriba nacional 100g

Šifra artikla: A042889
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

Zeleni kutak

Zeleni kutak je posebna kategorija u Aksi gde možete pronaći proizvode od recikliranog I obnovljivog materijala, organske proizvode i bez glutena.

Just superior kakao buter arriba nacional 100g
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Just superior kakao buter arriba nacional sačinjen od kombinacije masti koje su čvrste na sobnoj temperaturi, ali postaju tečne na telesnoj. Kakao buter je razlog zbog koga se čokolada bukvalno topi u ustima. Zapravo kakao puter je osnova čokolade. Samo bez njega ne možete napraviti čokoladu, svi drugi sastojci su zamenjivi. Pored toga što čini suštinu čokolade, kakao puter je prirodna i visoko cenjena biljna mast koja sadrži bioaktivna jedinjenja, poput tokoferola i fitosterola. Za fitosterole je poznato da mogu uticati na smanjenje holesterola u krvi. Polifenolne komponente i antioksidanti u kakao puteru snižavaju upalne markere u organizmu tako što pomažu u borbi protiv slobodnih radikala.
Naš kakao buter je dobijen specijalnim hladnim postupkom od zrna kakaoa autohtone sorte Arriba Nacional iz Ekvadora.
Mi smo ponosni što smo za vas pronašli 100% čistu Arriba Nacional sortu kakaoa proverenog porekla iz Ekvadora. Ali to nije sve – uložili smo puno vremena i truda kako bismo odabrali upravo najboljeg dobavljača, koji sarađuje godinama sa istim farmerima isključivo iz jednog – najcenjenijeg regiona ove zemlje, osiguravajući time originalno poreklo kakao zrna – bez mešanja sa drugim sortama. Ljubav uložena u proizvodnju i obradu ovog kakaoa je očigledna i mi smo je odmah prepoznali – i to možda baš zato što je osnivač kompanije žena, poreklom iz Ekvadora, kojoj kakao i čokolada predstavljaju najveću životnu strast. Ona je razvila sopstveni metod i tehnologiju fermentacije, sušenja i obrade kroz hladno procesiranje, na najnižim mogućim temperaturama. U Ekvadoru ne postoji ovakva tehnologija i po našem znanju ovo je jedini hladno procesiran kakao prah poreklom iz Ekvadora, takođe jedan od retkih u celom svetu. Sirov kakao je marketinški naziv, koji nema veze sa realnim procesom obrade 99% kakaoa.
Sastojci: 100% organski kakao buter iz Ekvadora

Zrna se stalno kontrolišu i okreću, pa čak ni na suncu, na kome se odvija deo procesa, ne dođe do pregrevanja. Rezultat je kakao buter izuzetne arome i potpuno očuvanih svojstava zbog kojih ga i vredi konzumirati! Ovaj posebno proizveden hladno procesiran Arriba Nacional kakao buter naš dobavljač između ostalog koristi za proizvodnju sirove čokolade, koja je dobila više internacionalno priznatih nagrada za najbolje čokolade sveta. Od sada i u Srbiji, čitav ovaj mali svet kakao ekskluzive, vama i vašem zdravlju je na dohvat ruke!

Kakao buter možete dodati u bilo koji smuti, kašu ili koristiti za pravljenje čokolade, sladoleda, čokoladnog frapea ili drugih poslastica.

Za smuti ili kašu možete ga kratko na niskoj temperaturi otopiti u džezvi. Doza za smuti ili kašu je 10g do 30g. Osim sopstvenih zdravstvenih benefita koje masti iz kakaoa pružaju, one će dodatno pomoći vitaminima, mineralima i fitonutrijentima iz drugih sastojaka (žitarica, voća, superhrana) vašeg smutija ili kaše, da se bolje apsorbuju i bolje iskoriste u organizmu.

Kakao buter može biti idealna alternativa životinjskim mastima i rafinisanim biljnim uljima (ne sadrži holesterol, ni trans masti, ne oksidiše na visokim temperaturama), što ga čini idealnim za vegane.
Neto Količina: 100g
Poreklo: Ekvador
Karakteristika Vrednost
Kategorija Namazi
Proizvođač SUPERIOR
Vrst.arti ORGANSKO
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi