Merx igračka 2u1 <br />
projektor
MRX TOYS

Merx igračka 2u1
projektor

Šifra artikla: A063892

Redovna akcija traje od 05.04. do 25.04.2024.

Pomocna RA052024

Redovna akcija 05 traje od 05.04. do 25.04.2024.

Sto za crtanje sa projektorom omogućava deci da crtaju prema šablonu koji projektor projektuje na stolu ili u knjizi za crtanje. Poseduje i muzičke efekte koji crtanje i pisanje čine još zabavnijim za decu.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
1.549,00 RSD
1.199,00 RSD
1.199,00 RSD
Ušteda: 350,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1 KOM
2
1
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Sto za crtanje sa projektorom omogućava deci da crtaju prema šablonu koji projektor projektuje na stolu ili u knjizi za crtanje. Poseduje i muzičke efekte koji crtanje i pisanje čine još zabavnijim za decu. Projekciono svetlo je visokog kvaliteta, nežno je i ne šteti dečjem vidu. Pruža deci jasne slike i obrasce koje mogu da crtaju bez ikakvog oklevanja i problema. Projekcijski sto za crtanje je napravljen od visokokvalitetnog ABS plastičnog materijala. Materijal je čvrst i izdržljiv, ekološki je prihvatljiv i jednostavan za upotrebu i održavanje. Ovaj sto predstavlja zabavan i lak način za učenje crtanja - ugasite svetla, uključite projektor, umetnite unapred odštampani slajd i ocrtajte ga. Zatim obojite sliku. Ova igračka pomaže i podstiče decu da uče, crtaju, slikaju dok se igraju. Deca prirodno vole da crtaju, što im omogućava da razviju kreativnost u svim aspektima stvaranja. Ova igračka podstiče decu da pokažu sopstveni umetnički stil, razvija kod njih percepciju boja i maštu, povećava interesovanje za slikanje. Takođe podstiče razvoj koordinacije pokreta ruku i očiju. Sto sa projektorom je jednostavan za rukovanje, izdržljiv i dugotrajan.

Uzrast : 3G+
Karakteristika Vrednost
Kategorija Noćni projektori i lampe
Proizvođač MRX TOYS
Godine 3 godine
Pol UNISEX
Uvoznik KEPROM DOO BEOGRAD
Zemlja porekla Kina
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi

1.549,00 RSD
1.199,00 RSD
1.199,00 RSD
Ušteda: 350,00 RSD
Obavesti me o sniženju
2
1