Novosti

Kako se pripremiti za dolazak bebe - AKSA i Bebologija predavanja

U saradnji  kompanijom Bio Save i sajtom Bebologija.com, u petak, 27. maja, održana je prva u nizu radionica pod nazivom “Kako se pripremiti za dolazak bebe”. Ovim događajem zvanično je započeta saradnja kompanije Bio Save i Akse koja za cilj ima edukaciju roditelja i pripremu za dolazak bebe.

Na prvoj održanoj radionici u prijatnom okruženju Akse gde se okupio veliki broj mama i tata, stručnjaci su odgovarali na neka od pitanja kao što su šta je potrebno pripremiti za odlazak na porođaj, kako opremiti prostor za boravak bebe, šta nabaviti od odeće za bebine prve dane i šta je sve neophodno za negu bebe.

Vrhunski stručnjaci iz oblasti pedijatrije i stručne babice imaće priliku da i u narednom periodu budućim roditeljima odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imaju u slatkom išćekivanju susreta sa bebom.

Ukoliko želite da se prijavite za neko od narednih predavanja pratite nas na linku https://www.aksa.rs/skola-za-trudnice-u-aksi kada će biti najavljeno naredno predavanje na kome se možete družiti sa nama u Aksi.

Vidimo se na predavanju!

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara