Škola za trudnice “Bebologija”, powered by Aksa i BioSave
Sve što je potrebno da znate pre nego što beba dođe na svet!

Škola za trudnice u Aksi

Kako bi se buduće mame što bolje informisale o svemu što je potrebno da znaju pre dolaska bebe na svet, Aksa, zajedno sa BioSave-om, organizuje školu za trudnice koja se u narednom periodu održava u prostorijama Aksa prodavnica. Brojne radionice i vebinare buduće mame mogu pratiti i online.

Na ovu saradnju smo se odlučili, jer razumemo s koliko nedoumica i različitih pitanja se trudnice suočavaju tokom trudnoće. One nailaze na pregršt različitih informacija i nije jednostavno ustanoviti koje su ispravne. Naša predavanja su temelj podrške svim trudnicama i budućim roditeljima, a prvo predavanja je već u petak, 27. maja, u Aksa prodavnici na Novom Beogradu (Ulica Jurija Gagarina 26).

Šta vas sve čeka u školi za trudnice?

Za buduće mame spremili smo najkvalitetnija predavanja na brojne različite teme. Želimo da one sigurne, zadovoljne i mirne dočekaju rođenje bebe. Na predavanjima ćete imati priliku da čujete vrhunske stručnjake, koji će vam do najsitnijih detalja ispričati sve ključne informacije koje će vam značiti. Pružiće vam odgovore na sva vaša pitanja i otkloniti mnogobrojne nedoumice.
 

Predstojeće radionice:
“Kako se pripremiti za dolazak bebe?”, petak, 27.05, Aksa, Jurija Gagarina

Prva radionica u okviru Bebologija škole za trudnice powered by Aksa & Biosave održaće se u petak 27.05.2022 s početkom u 10.00. Mesto predavanja je Aksa prodavnica na adresi Jurija Gagarina 26.


SVA MESTA SU POPUNJENA.  

Sve informacije o novim radionicama pratite na našem Facebook i Instagram profilu.