Fitaky atopic baby uljani sapun	90g
FITAKY

Fitaky atopic baby uljani sapun 90g

Šifra artikla: A045755
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

Fitaky atopic baby uljani sapun 90g Fitaky atopic baby uljano biljni sapun (koji ne sadrži sapun), predstavlja inovativnu zamenu za konveniconalne sapune i tečne kupke, a namenjen je kupanju beba i dece veoma suve i osetljive kože sklone atopiji (ekcemu) i crvene, upaljene i iziritirane kože.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Fitaky atopic baby uljani sapun 90g
Fitaky atopic baby uljano biljni sapun (koji ne sadrži sapun), predstavlja inovativnu zamenu za konveniconalne sapune i tečne kupke, a namenjen je kupanju beba i dece veoma suve i osetljive kože sklone atopiji (ekcemu) i crvene, upaljene i iziritirane kože.
100% prirodan sapun za bebe i decu veoma osetljive kože sklone atopiji (ekcemu). Ovaj uljano kremasti, ne-sapunski sapun pomaže smirivanju crvenila, peckanja, svraba, isušivanja i ljuspanja kože beba i dece ostavljajući kožu nakon kupanja mekom i blago zamašćenom.
Neagresivno i nežno kupa najsuvlju i najosetljiviju kožu koja je sklona iritacijama i upalama jer je, zbog visokog sadržaja prirodnih ulja i ši butera, neuporedivo nežniji i blaži čak i od prirodnih sapuna i kupki.
Sigurno je rešenje za kupanje beba i dece kojoj ne prijaju sapuni i kupke zbog osetljivosti kože. Fitaky atopic baby uljano biljni sapun bez sapuna napravljen je od 100% biljnih sastojaka koji nežno čiste kožu koja je izrazito suva, iziritiriana i narušene spoljne barijere stvarajući tokom kupanja na površini kože nežan uljani film koji dugo održava kožu mekom i gipkom.
Visok procenat ulja kokosa, kakao i ši butera čini sapun kremastim i blagim i za najnežniju kožu. Biljna ulja, ši buter, kakao buter, skrob, glina i prah biljke sladić deluju umirujuće na kožu koja je sklona ekcemu i atopiji.

– Formira na koži blag uljani film i ostavljaju kožu nakon kupanja blago zamašćenom
– Hrani kožu i pomaže održavanju vlage, pospešuje umirenje svraba i peckanja
– Pogodan je za čestu upotrebu
– Nežno i neagresivno kupa – ne stvara penu
– Izvrsno ga podnosi i najosetljivija koža
– Bez boja, parfema i mirisa
– Bez konzervansa - ni prirodnih
– Ne sadrži ni jedan sintetički sastojak
– Ne sadrži potencijalne alergene: etarska ulja i sastojke koji su poreklom od etarskih ulja – limonene, linalool, geraniol, citral
– Nut-free – ne sadrži ulja koštunjvog voća (badem, lešnik, kikiriki, orah) – odgovara deci sa alergijom i hipersenzibilnošću na koštunjavo voće – Ne sadrži konzervanse - ni one prirodnog porekla

Osim za higijenu beba i dece odličan je i za:

– kupanje odraslih osoba sa izuzetno suvom kožom, kožom sklonom ekcemima, psorijazi, dermatitisima.

– čišćenje i pranje veoma suve kože lica

– intimnu higijenu
Za optimalne rezultate umirenja simptoma atopije koristite našu Fitaky atopic baby umirujuću kremu.

Sastav/INCI: ulje kokosa (Cocos Nucifera (Coconut)Oil), stearinska kiselina (Stearic Acid), kukuruzni skrob (Zea Mays (Corn)Starch), kakao buter (Theobroma Cacao Sead Butter), ši buter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), kaolin glina (Kaolin), natrijum-kokoil-isetionat (Sodium Cocoyl Isethionate), glicerin (Glycerin), koloidni ovas (Organic Avena Sativa (Oat) Kernel Flour), sladić (Glycyrrhiza Glabra RootPowder)
Ne sadrži: sapun, SLS, SLES; EDTA, fosfate, sulfate, naftne derivate (mineralna ulja, petrolej, parafin), konzervanse, parabene, fenoksietanol, silikone, boje, mirise, parfeme, ftalate, žuti neprečišćen pčelinji vosak, etarska ulja i sastojke koji su poreklom od etarskih ulja – limonene, linalool, geraniol, citral, ulja plodova koštunjavog voća (ulja badema, lešnika, oraha, kikirikija) i sastojke koji su maskirani i nisu prikazani na deklaraciji.
Veganski proizvod
Nije testiran na životinjama
Karakteristika Vrednost
Kategorija Sapuni
Proizvođač FITAKY, FITAKY d.o.o.
Godine 0 meseci
Zemlja porekla Srbija
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi