Polivit B Plus 30/1 film-tabl.
HEMOFARM

Polivit B Plus 30/1 film-tabl.

Šifra artikla: A043474
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

POLIVIT B PLUS
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Jedinstveni kompleks svih osam vitamina B grupe uključujući i aktivni folat. Pretpostavlja se da između 40% i 60% svetske populacije, zbog genetskog polimorfizma, nema mogućnost konvertovanja folne kiseline u aktivni folat, bioraspoloživu formu, koju organizam može da iskoristi. Stoga, suplementacija aktivnim folatom, može biti najbolja opcija za izbegavanje deficita folne kiseline, zbog lošije bioraspoloživosti same folne kiseline.
Češće se sreće istovremeni nedostatak više vitamina ove grupe, nego deficit samo jednog od njih. Stoga se vitamini B grupe često primenjuju u vidu dodataka ishrani koji sadrže kombinaciju ovih vitamina.
Vitamini B kompleksa sepreporučuju za prevenciju deficita i nadoknadu vitamina B kompleksa, deci i adolescentima u fazi intenzivnog rasta i razvoja, starijim osobama zbog smanjene resorpcije B vitamina, trudnicama, osobama koje osećaju umor i iscrpljenost, kod problema sa kožom, opadanjem kose, slabim i lomljivim noktima, sportistima i osobama koji su u stanju povećanog psihofizičkog napora, osobama na različitim dijetama, veganima i vegetarijancima, osobama sa dijabetesom, osobama sa kardiovaskularnim bolestima, osobama koje imaju oboljenja digestivnog trakta, osobama sa neuralgijama, u prevenciji i tretmanu anemije…
Karakteristika Vrednost
Kategorija Suplementacija za odrasle
Proizvođač HEMOFARM, Hemofarm AD Vršac
Godine 6 godina
Vrst.arti SUPLEMENTI ZA ODRASLE
Web atribut Suplementacija za odrasle
Zemlja porekla Srbija
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi