Superior sirovi lešnik 100g
SUPERIOR

Superior sirovi lešnik 100g

Šifra artikla: A042899
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

Zeleni kutak

Zeleni kutak je posebna kategorija u Aksi gde možete pronaći proizvode od recikliranog I obnovljivog materijala, organske proizvode i bez glutena.

Just superior sirovi lešnik organski, 100g
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Just Superior sirovi lešnik
Da li znate da su srpski lešnici mnogo ukusniji i od španskih i od turskih lešnika, koji važe za jedne od najboljih na svetu? Razlog tome su autohtone sorte istarskog i italijanskog lešnika koje čini značajan deo zasada u Srbiji i daju lešniku predivnu slatkastu aromu i puterast ukus. Superior lešnici vam dolaze pravo sa srpskih plantaža iz Kupinika, u blizini Karpata, gde je najčistiji vazduh u Evropi, a vetar duva 360 dana godišnje. Naš organski lešnik se suši u skladištu napravljenom od japanskog bagrema u kome je omogućeno prirodno provetravanje i sušenje na vetru. Nakon toga lešnik ostaje u skladištu u svojoj ljusci, iz koje se vadi (krcka) tek kada ide na pakovanje. Ovo sve znači da je lešnik koji dobijate najboljeg kvaliteta, potpuno očuvanih nutritivnih svojstava i uvek svež.
Kao izvor proteina, bogat vlaknima, kao i vitaminima i mineralima (vitamin E, vitamin B1, magnezijum, bakar, mangan) superior organski lešnik biće divan i zdrav dodatak vašoj svakodnevnoj ishrani.
Sastav: 100% sirovo organsko jezgro lešnika
Karakteristika Vrednost
Kategorija Suvo voće i orašasti plodovi
Proizvođač SUPERIOR
Vrst.arti ORGANSKO
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi