Alarmi za bebe - Kamera za bebe | CHICCO TOYS | CHICCO FASHION | CHICCO COSMETICS | CHICCO JUVENILE | CHICCO SHOES

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Brend
Izdvajamo
Prikažite više
chicco-toys
chicco-fashion
chicco-cosmetics
chicco-juvenile
chicco-shoes
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Kamere za bebe su proizvodi napravljeni da roditeljima omoguće nadzor nad bebom tokom spavanja ili igre. Veoma su popularne zbog svoje praktičnosti, jer pružaju sigurnost roditeljima dok su odvojeni od bebe.

Postoje različite vrste kamera za bebe na tržištu, neke od najpopularnijih modela su: 

Audio kamere za bebe - ove kamere imaju ugrađen mikrofon koji prenose zvuk iz bebine sobe. Roditelji na tja način mogu da čuju bebin plač ili kretanje.
Video kamere za bebe - imaju monitor i mogućnost da prikažu sliku i zvuk iz bebine sobe. Time roditelji uvek mogu da vide šta se dešava sa bebom. 
Pametne kamere za bebe - imaju senzore pokreta, noćnog vida i obaveštavanja roditelja putem mobilne aplikacije. 

Kamere za bebe su korisne iz više razloga. Roditelji nadziru bebe dok su u drugoj sobi, time se mogu sprečiti potencijalne opasnosti. Pored toga, kamere za bebe su korisne za praćenje spavanja bebe, jer ćete tako videti da li beba spava na pravilan način.

Da biste koristili kameru za bebe, najpre instalirajte kameru u bebinu sobu i povežite je sa uređajem poput mobilnog telefona, laptopa ili tableta. Većina kamera ima jednostavno uputstvo za instaliranje, a postoje i aplikacije koje se mogu koristiti za praćenje bebe.

Prilikom kupovine, razmislite o vašim potrebama. Raspitajte se o cenama i funkcijama. Takođe, vodite računa da li je bebi kamera odgovarajuća za vaš uređaj. U našim radnjama možete naći različite modele bebi kamera koje se lako i jednostavno instaliraju. Verujemo da ćete naći neki model prema vašim potrebama.