Krauterhof sport gel hot 150ml
KRAUTERHOF

Krauterhof sport gel hot 150ml

Šifra artikla: A034942
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

Krauterhof sport gel hot 150ml se koristi za zagrevanje i pripremu mišica i zglobova pre fizičke aktivnosti.Triple complex za maksimalni efekat na mišićima kombinuje inovativne sastojke (Creatine – Caffeine complex i CellActive complex) sa ekstraktima lekovitih biljaka (gavez, mentol, kamfor, divlji kesten, planinska arnika, đavolja kandža i vinova loza)
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Krauterhof sport gel hot 150ml
se koristi za zagrevanje i pripremu mišića i zglobova pre fizičke aktivnosti. Triple complex za maksimalni efekat na mišićima kombinuje inovativne sastojke (Creatine – Caffeine complex i CellActive complex) sa ekstraktima lekovitih biljaka (gavez, mentol, kamfor, divlji kesten, planinska arnika, đavolja kandža i vinova loza)
Ubrzava cirkulaciju, širi krvne sudove i poboljšava raspon pokreta. Na taj način smanjuje mogućnost istegnuća mišića i tetiva i drugih povreda, pruža više kiseonika aktiviranim mišićima i povećava njihovu izdržljivost.
Na vrhu tube se nalazi trostruki masažer koji omogućava lako nanošenje gela čak i na teško dostupna mesta, stimuliše mišiće, a ruke nakon nanošenja ostaju čiste. Sport Gel HOT sadrži vitalizirajući kofeinski kompleks sa kamforom i mentolom, kao i biljne ekstrakte lišća crvenog grožđa, đavolje kandže, divljeg kestena, gaveza i arnike.
Vitamin B3, pantenol i alantoin u kombinaciji sa hidrantnim sastojcima dodatno neguju vašu kožu. Gel sadrži CellActive® kompleks koji poboljšava performanse i otpornost. Ovaj kompleks se sastoji od taurina, sibirskog ženšena i esencijalnog Cell-Boost faktora.

Pakovanje: 150ml
Karakteristika Vrednost
Kategorija Gelovi
Proizvođač KRAUTERHOF
Vrst.arti SUPLEMENTI ZA ODRASLE
Web atribut 215400
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi