Stokke - vrhunski kvalitet i udobnost

Tradicija duža od 8 decenija

Od Stokke visokih kolica okrenutih roditeljima do ergonomske i svestrane linije sedišta, dizajneri su posvećeni stvaranju proizvoda koji pomažu deci da se približe roditeljima. To Stokke radi iz jednog bitnog razloga; bliskost je neophodna za zdrav razvoj i dobrobit vaše bebe.

Stokke filozofija

Od Stokke visokih kolica okrenutih roditeljima do ergonomske i svestrane linije sedišta, dizajneri su posvećeni stvaranju proizvoda koji pomažu deci da se približe roditeljima. To Stokke radi iz jednog bitnog razloga; bliskost je neophodna za zdrav razvoj i dobrobit vaše bebe.

 

Bliskost podstiče osnaživanje i razvoj

Bliskost promoviše vezu i vezu koja pomaže vašoj bebi da se oseća sigurno i voljeno. Bebe uče gledajući vaše izraze lica i oponašajući vaše lice, pokrete i zvuk. Ova iskustva pomažu deci da počnu da razumeju sebe i svet oko sebe. Osećaj sigurnosti koji bliskost daje osnažuje decu i pomaže im da izgrade zdrav temelj za njihovo buduće odrastanje i kasnije tokom učenja.

Vrhunski komfor i kvalitet

Stokkeov čovekocentrični pristup dizajnu osigurava izuzetnu ergonomiju i neuporedivu udobnost. Stokke proizvodi evoluiraju sa vašim detetom i mogu se prilagoditi njihovoj veličini. To znači da će vašem detetu biti ugodno, čak i dok raste. Stokke koristi samo najkvalitetnijih materijala za sigurnost i trajnost.

 

Stokke obećanje ka vama

Stokke kompanija radi na tome da napravi ono što je najbolje za vaše dete. Sigurnost, održivost i podrška razvoju deteta uvek su glavni prioriteti. Zaposleni u Stokke imaju konvencionalno razmišljanje i neprestano se trude da prave pametne, elegantne proizvode koji odgovaraju potrebama vaše porodice i neprimetno se uklapaju u vaš dom i vaš životni stil

 

Iz veze dolazi samopouzdanje

Kada je dete usko povezano sa roditeljem, sigurnost koju oseća omogućava mu da pređe svoju zonu udobnosti. Ovo omogućava deci da se prepuste svom prirodnom osećaju radoznalosti, istražuju i uče kroz igru, eksperimentisanje i slobodu kretanja.Pokažete svojoj deci da ih vidite, čujete i shvatite. To deci daje osećaj sigurnosti koji im je potreban da bi se osećala sigurno, razumevano i voljeno.

Sa samopouzdanjem je sve moguće

Poverenje je jedan od najboljih poklona koje roditelj može dati detetu. Dete koje odraste verujući u svoje sposobnosti neustrašivo je i spremno da se suoči sa preprekama koje će mu život stvoriti. Oni se slobodno bave svojim strastima. Oni veruju u svoje snove, velike ili male i imaju hrabrosti da ih slede, bez obzira na to šta drugi mogli da misle.

 

Stokke kolica

Stokke Xplory auto-sedište

Stokke Xplory 6

Stokke Xplory nosiljka

Stolica Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp Newborn

Stokke Tripp Trapp Baby

Stokke Tripp Trapp Natural

Flexi kadica

Stokke Flexi Bath Blue

Stokke Flexi Bath Pink

Stokke Flexi Bath White Aqua

Dostava je besplatna za porudžbine preko 2000 dinara.

Rok isporuke je 2 do 4 radna dana.

Za savršene poklone za poseban dan vaših mališana, napravite svoju listu poklona.

Najiskusnija odluka: Auto-pretplata! Svakog meseca na vaš prag stiže sve što bebi treba!

Prijavite se na naš Newsletter za najnovije informacije.