Recaro a-s Toria I-size (76-150cm), Sweet Curry
RECARO

Recaro a-s Toria I-size (76-150cm), Sweet Curry

Šifra artikla: A060430
Recaro je nemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila. Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku odkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sedišta automobila. Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sedišta za letelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti. Prvo Recaro auto sedište za decu napravljeno 1998 godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dečija auto-sedišta.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
0,00 RSD
44.999,00 RSD
44.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1 KOM
2
1
Ovaj proizvod mozete kupiti i na rate
Neispravno unet broj rata. Mogući broj rata je: 2,3,4,5,6,9
Rata od 0.00 RSD

koristeći kartica ili  kartica kartice kartica .

Vise detalja oko placanja na rate mozete pogledati ovde.

Cena I kalkulator su informativnog karaktera
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Recaro je nemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila. Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku odkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sedišta automobila.
Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sedišta za letelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti.
Prvo Recaro auto sedište za decu napravljeno 1998 godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dečija auto-sedišta. odkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sedišta automobila.

Auto sedište Toria pogodno je za decu uzrasta od 15 meseci pa do 12 godina, odnosno visine 76-150cm

Naslon za glavu se podešava prema visini deteta
Vezivanje u 5 tačaka sigurnosti
Sound sistem - Zvučnici su ugrađeni u deo naslona za glavu auto sedišta, a audio priključak i torbica za uređaj omogućavaju da se vaša deca zabavljaju.
Napredna bočna zaštita. Odvojivi štitnici se mogu brzo i jednostavno pričvrstiti na dečje sedište. U slučaju bočnog sudara, apsorberi energije smanjuju silu koja bi delovala na dete i pruža maksimalnu zaštitu. Štitnike uvek treba postaviti na strani vrata.
Sistem za ventilaciju vazduha čini sedenje tokom dužeg perioda posebno ugodnim, a to je obezbeđeno otvorima na spoljašnjem delu i mrežastim umetcima u presvlaci sedišta, koji omogućavaju neprekidan protok vazduha

Standardi : UN R129/03
Dimenzije auto-sedišta : 43 / 53 / 63 cm
Težina sedišta : 12.5 kg
Karakteristika Vrednost
Kategorija Auto-sedište od 76 do 150cm
Proizvođač RECARO
Pol UNISEX
Uvoznik KEPROM DOO BEOGRAD
Web atribut Auto-sedišta od 76-105cm
Zemlja porekla Evropska unija
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi

0,00 RSD
44.999,00 RSD
44.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
2
1