Chicco a-s (15-36kg) Oasys 2/3 Fixplus
CHICCO JUVENILE

Chicco a-s (15-36kg) Oasys 2/3 Fixplus

Šifra artikla: A008190-JET BLACK

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svetu koji zadovoljava potrebe dece od rođenja do tri godine

Proveri dostupnost
  • NSZ
0+ komada na lageru
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svetu koji zadovoljava potrebe dece od rođenja do tri godine.
Chicco Oasys auto sedište raste zajedno sa vašim detetom. Predstavlja zaštitnika prilikom vožnje za decu težine između 15 i 36 kg.Visina sedišta se može podešavati u čak 10 različitih visina. Takođe, širina sedišta je podesiva, nezavisno od visine, što daje utisak kao da ovo sedište raste zajedno sa vašim detetom.Nagib sedišta je podesiv u četiri različita položaja.Chicco Oasys auto sedište ima Isofix priključke za još bolju stabilnost u vozilu. .Školjka sedišta napravljena je od izuzetno čvrstog materijala, koji je otporan na udarce.Sedište sadrži držač za flašicu sa strane, koji može da se skine sa sedišta i ponovo montira u bilo kom trenutku.
Grupa sedišta: 2/3
Težina deteta: 15-36 kg
Boja: bež
Težina auto-sedišta: 7,9 kg
Dimenzije auto-sedišta: 66/84 x 47/53 x 41 cm
Sigurnosni mehanizam/standard bezbednosti: ECE R44/04
VIdeo: https://www.youtube.com/watch?v=OZcYslzWhFY
Održavanje: Lako se uklanja navlaka i pere u veš mašini (max30)

Ostavi komentar

Boja Vrednost
Kategorija Auto sedišta 15-36 kg
Boja CRNA
Brend CHICCO JUVENILE
Godine 3 godine
Pol UNISEX

Slični proizvodi