Delimano Joy Chopper Black
DELIMANO

Delimano Joy Chopper Black

Šifra artikla: A046216
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

Joy Chopper u crnoj boji, je mali ali moćan uređaj stvoren kako bi pojednostavio vaše poslove u kuhinji. Kontrola na dodir omogućava pokretanje jednog ili dva S-zakrivljena sečiva u posudi kapaciteta 360 ml.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Joy Chopper u crnoj boji, je mali ali moćan uređaj stvoren kako bi pojednostavio vaše poslove u kuhinji. Kontrola na dodir omogućava pokretanje jednog ili dva S-zakrivljena sečiva u posudi kapaciteta 360 ml. Uz 2 dodatka za mešanje možete napraviti skoro sve vrste soseva. Jednostavno se čisti i periv je u mašini za sudove.Zahvaljujući tome što ima čak 4 različita nastavka i više namena, Delimano Joy secko je savršen pomoćnik u kuhinji. Dovoljno je mali i praktičan za odlaganje, a opet toliko moćan. Jačina 200W. Posuda je kapaciteta 600 ml, a uz nju dobijate i poklopac, za čuvanje hrane. Kapacitet hrane koju možete prilikom jednog procesa mleti, seckati ili mutiti je 360ml.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Blenderi
Proizvođač DELIMANO
Godina sezone 2020
Materijal PLASTIKA
Boja CRNA
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi