Blenderi

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Boja
Pol
Izdvajamo
Prikažite više
Cena
4 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Blenderi A061748
Prosecna ocena:
glasa
2
glasa
2
Avent je simbol za proizvode premium kvaliteta za Vašu bebu. Avent blender 2u1 j...
Avent blender 2u1
19.299,00 RSD
Ušteda 6.200,00 RSD
25.499,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Sačuvano u omiljne
Blenderi A029509
Kombinovani aparat za kuvanje, miksovanje, otapanje i podgrevanje hrane omogućava vam...
Avent Blender 4u1 0883
21.999,00 RSD
Ušteda 6.000,00 RSD
27.999,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Sačuvano u omiljne
Blenderi A049638
Chicco blender 4in1 idealan je za pripremu zdravih obroka punih ukusa za bebu tokom odr...
Chicco blender 4 u 1
22.499,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Pročitajte

Blender za bebe su najviše se koristi za pripremu hrane bebama. Blender se uglavnom koristi iz praktični razloga. Olakšavaa proces spremanja hrane, smanjuje troškove i pruža mogućnost da se uvek sprema zdrava hrana za bebe. 

Kada koriste blender, roditelji sami biraju sastojke za obrok bebe. Time izbegavaju razne aditive i šećere koji se koriste u gotovim proizvodima. Pored toga, mogu da kombinuju razne namirnice što im i te kako pomaže u ishrani i uvođenju zdravog voća i povrća. 

Blender za bebe odličan je ako želite da spremite hranu u manjim količinama. Na taj način, hrana može da se čuva u posudama ili rižideru i to u manjim porcijama. Roditelji tako spremaju hranu u odgovarajućim količinama, nema potreba za bacanjem hrane. Za bebe je mekša hrana idealna, a to je još jedan razlog zbog čega je blender koristan. 

U ponudi postoje razni blenderi. Neki su isključivo za spremanje hrane, dok su neki namenjeni i za odrasle. Ako kupujete blender, možete odabrati lakše modele koji mogu biti zgodni ako idete na putovanje za bebom. Veći blenderi su namenjeni za kućnu upotrebu. 

Kada kupujete blender, birajte prema vašim i bebinim potrebama. U našoj ponudi postoje razni kvalitetni blenderi koji će zasigurno ispuniti vaša očekivanja. Ako dosad niste imali prilike da koristite blender u pripremi hrane za bebe, vreme je da to uradite.