Humana Elektrolit - banana 75g, deca i odrasli
HUMANA

Humana Elektrolit - banana 75g, deca i odrasli

Šifra artikla: A001181
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

Humana elektrolit banana 75g, za oralnu rehidrataciju za decu i odrasle
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
0,00 RSD
809,00 RSD
809,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1 KOM
2
1
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Humana Elektrolyt sa ukusom banane, 75g (12 kesica po 6,25g) Dijetetski proizvod za posebnu medicinsku namenu – za oralnu rehidrataciju za decu i odrasle Humana Elektrolit je hrana za posebne medicinske namene koji se posavetu lekara koristi za oralnu rehidrataciju – nadoknadu tečnosti i minerala. Humana elektrolit je u obliku praška sa ukusom banane, koji se lako rastvara u vodi ili čaju. Dobijeni rastvor se može koristiti odmah, prema preporuci o doziranju. Humana elektrolit je mešavina mineralnih materija i služi za brzu nadokandu mineralnih materija i tečnosti, u prvih 6-12h prvog dana kod akutnog proliva (sredstvo za oralnu rehidrataciju). Humana elektrolit se koristi za potrebe ishrane u tretmanu dijareje kod dece starije od 12 meseci, školske dece i odraslih. PRIPREMA: Sadržaj jedne kesice (6,25 g praška) rastvoriti u 250 ml sveže prokuvane vode za piće ili zagrejane Humana vode za bebe ili u 250 ml čaja (od kamilice ili komorača). Pre upotrebe proveriti da li je temperatura rastvora odgovarajuća (37 C). VAŽNE NAPOMENE: Pridržavajte se strogo razmere za rastvaranje! Prašak se ne sme uzeti nerastvoren! Rastvor elektrolita se uzima u kraćim vremenskim intervalima u manjim porcijama, a naročito treba voditi računa kod dece koja suo zbiljno bolesna (u težim stanjima, na primer kod povraćanja). Napomena: Kod dijareja treba voditi računa o dovoljnom unos utečnosti u organizam (dodatak: nezaslađeni čaj od komorača, kamilice, šipurka...). Molimo da ne koristite dodatne napitke koji sadrže ugljene hidrate. U ishrani se, kod dijareja, prema konsultacijama sa lekarom, može koristiti Humana HN -lekovita hrana, a kod rizika od alergija Humana HA (hipoalargena) hrana.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Dodaci ishrani
Proizvođač HUMANA
Godine 1 godina
Uvoznik A&D Pharma d.o.o./Phoenix Pharma d.o.o.
Zemlja porekla Evropska unija
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi

Dopunite outfit

Sačuvano u omiljne
Maramice A072052
Dostupno odmah
Prosecna ocena:
glas
1
Pampers baby vlazne maramice Harmonie New Born4x46 Pampers baby vlazne maramice Harmonie N...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
699,00 RSD
Ušteda 20%
869,00 RSD
Kupi
0,00 RSD
809,00 RSD
809,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
2
1