Drveni kreveci | AVENT

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Izdvajamo
Prikažite više
avent
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Krevetac za bebe je komad nameštaja za novorođenčad i male bebe. Njegova svrha je da pruži siguran i udoban prostor za spavanje bebe, ali i mesto gde se beba smešta dok roditelji obavljaju druge zadatke ili odmaraju.

Krevetac je dizajniran kako bi pružio sigurnu okolinu za bebu dok spava. Imaju ogradice ili rešetke koje sprečavaju bebu da padne ili se povredi. Takođe, krevetac je obično izrađen od materijala koji su bezopasni za bebu, izbegavanjem oštrih ivica i potencijalnih opasnih materijala.

Krevetac za bebe opremljen je dušekom koji pruža dovoljno potpore i udobnosti za bebin san. Obično napravljeni tako da budu mekani, ali ne previše kako bi se sprečilo gušenje ili ometanje disanja bebe.

Krevetac pomaže bebi da razvije naviku spavanja u vlastitom prostoru. To može biti korisno tokom odrastanja i kako bi se olakšao prelaz između roditeljskog kreveta i vlastitog krevetića kasnije.

Mnogi krevetci za bebe su prenosivi i imaju točkove, to olakšava roditeljima da ih premeštaju iz jedne sobe u drugu. Posebno korisno tokom dnevnih aktivnosti kada roditelji žele bebu u blizini. Postoje različiti modeli, a to su:

Standardni krevetac za bebe: Tradicionalni krevetac s ogradicama na sve četiri strane. Mogu imati podesivu visinu dušeka kako beba raste.

Prenosivi krevetac za bebe: Krevetac koji je obično lagan i sklopiv. Idealan za putovanja ili kad treba da premestite krevetac na drugo mesto.

Krevetac na točkovima: Ovi krevetci imaju točkove, što olakšava pomeranje krevetića po prostoriji ili iz jedne sobe u drugu.

Neki krevetac ima mogućnost da se pretvori u dečji krevet kad beba malo naraste. To je praktično, jer vam omogućava da koristite isti krevetac duži period i prilagodite ga detetovim potrebama.

Krevetac s dodatnim funkcijama: Postoje krevetci koji imaju dodatne funkcije poput ugrađene muzike, svetla ili igračaka koje mogu pomoći da se beba umiri ili uspava.

Kada kupujete krevetac uzmite u obzir sigurnosne standarde, materijal, praktičnost i funkcionalnost. Preporučljivo je da proverite da li krevetac ispunjava sigurnosne standarde propisane od strane relevantnih institucija.

Krevetac za bebe pruža siguran i ugodan prostor za spavanje, olakša roditeljima brigu o bebi i pomaže joj da razvije zdravu rutinu spavanja.