Kolica 2 u 1 i kolica 3 u 1 | PAMPERS

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Izdvajamo
Prikažite više
pampers
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Kolica za bebe su jedan od najvažnijih elemenata za sve roditelje. Roditelji danas teže da nađu kolica koja se mogu  koristiti u različite svrhe. Zato se najpre okreću modelima s više funkcija, a to su najčešće kolica za bebe 3 u 1 i kolica za bebe 2 u 1. Kada rešite da kupite kolica za bebe i decu, dobro se raspitajte o njihovim funkcijama.

U našim prodavnicama imaćete mogućnost da se na licu mesto uverite kako se koriste kolica za bebe. Takođe, ljubazno osoblje će vam pomoći i prilikom postavljanja auto-sedišta u auto. Pre kupovine, važno je da sve testirate, jer su kolica izuzetno važna za bezbednost bebe. 

Kolica za bebe 3 u 1

Kolica 3 u 1 poznata su i kao trio sistem. Sam naziv ukazuje da se radi o kolicima koji nude tri najvažnije stavke, a to su auto-sedište, nosiljka za bebe i sama kolica. Dečija kolica 3 u 1 donose brojne prednost prilikom transporta bebe. Bebu možete smestiti u auto, takođe preneti iz auta do željene lokacije. Ovaj model kolica mnogi smatraju najboljim na tržištu, jer su pravljena za bebe i roditelje. 

3 u 1 kolica mogu se koristiti od samog rođenja, što ih čini veoma popularnim među roditeljima. Kolica za bebe 3 u 1 već dugo važe za najprodavanija. Njihova praktičnost prosto oduševljava roditelje, jer teško da bilo koji model može da zameni bebi kolica 3 u 1. Ističemo i da postoje kolica za blizance 3 u 1. 

Kolica za bebe 2 u 1

Pored pomenutog modela, veoma popularan model su kolica 2 u 1. Kolica za bebe 2 u 1 nazivau se još i duo sistem. Modela kolica 2 u 1 i te kako je tražen zbog praktičnosti, a takođe zauzima manje prostora. 

Isto tako, cena je znatno pristupačnija za kolica za bebe 2 u 1, nego da odvojeno kupujete kolica i auto-sedište. Kolica 2 u 1 čine kolica i nosiljka (korpa) koja je ujedno i auto-sedište. Kao i kod prethodnog modela, ovde takođe u ponudi imamo i kolica za blizance 2 u 1. 

Neki od najpopularnijih modela su Graco kolica za bebe 2 u 1, kao i Chicco kolica za bebe 2 u 1. Neka vas ne iznenadi ako vidite da su ovi modeli kolica za bebe na popustu. Uglavnom su deo nekih akcija, kada je njihova cena niža. 

Koja god kolica da odaberete, nemojte to raditi na uštrb kvaliteta. Radi se o sigurnosti, bezbednost i udobnosti vaše bebe.