Nuk staklena flašica NS 120ml, sil 0-6s
Nuk staklena flašica NS 120ml, sil 0-6s
Nuk staklena flašica NS 120ml, sil 0-6s
Nuk staklena flašica NS 120ml, sil 0-6s
Nuk staklena flašica NS 120ml, sil 0-6s
Nuk staklena flašica NS 120ml, sil 0-6s
Nuk staklena flašica NS 120ml, sil 0-6s
Nuk staklena flašica NS 120ml, sil 0-6s
NUK

Nuk staklena flašica NS 120ml, sil 0-6s

Šifra artikla: A035804
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

Više sitnih otvora po uzoru na maminu dojku omogućava optimalan, ujednačen i prirodan protok tečnosti. Široka i prilagodljiva osnova cucle sa ekstra omekšanim siskom bebi pruža osećaj kao da leži na maminim grudima. Unapređen ventil protiv grčeva sprečava gutanje viška vazduha koji može dovesti do pojave grčeva.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Za decu od 0-6 meseci, S cucla (3 sitnih otvora za majčino mleko, vodu, čaj), zapremine 120 ml
NUK u saradnji sa prirodom - NATURE SENSE
Više sitnih otvora po uzoru na maminu dojku omogućava optimalan, ujednačen i prirodan protok tečnosti.
Široka i prilagodljiva osnova cucle sa ekstra omekšanim siskom bebi pruža osećaj kao da leži na maminim grudima.
Unapređen ventil protiv grčeva sprečava gutanje viška vazduha koji može dovesti do pojave grčeva.
Flašica je od visoko kvalitetnog poli propilena (PP),bez ftalata ( BPA-free), dugotrajna i netoksična.

NUK flašica u Saradnji s Prirodom silikonska cucla nalik maminoj bradavici

NUK flašica u saradnji s prirodom
Mi ne možemo da zamenimo Majku Prirodu, ali možemo napraviti proizvode po uzoru na nju. Zato smo mi u NUK-u rešili da se još više približimo prirodi, a rezultat toga je nova NUK flašica u Saradnji s Prirodom. Šta je to tako posebno u vezi sa ovom flašicom? Cucla ima više sitnih otvora napravljenih po ugledu na mlečne kanale u majčinoj dojci što kod beba izaziva poznat osećaj kao kada leže na maminim grudima i pre svega obezbeđuje prirodan tok tečnosti. I ono što je nama naročito važno, ovi proizvodi omogućavaju znatno lakši i brži prelaz sa dojenja na veštačku ishranu što pruža veliko zadovoljstvo I bebama I mamama.

Napravljena po uzoru na maminu dojku - cucla nove flašice NUK u Saradnji s Prirodom
je nalik maminoj dojci kao nikada do sada! U situacijama kada mama ne može da doji javlja se potreba za kvalitetnom flašicom za bebe koja se može koristiti za majčino mleko ali I za dohranu. Ova flašica mora da zadovolji I visoke zahteve kombinovane ishrane beba, kada bebe I doje I dobijaju dohranu I kada je potrebno da cucla flašice što više liči na maminu dojku. U ovim slučajevima potrebno je da cucla I flašica budu što vernija kopija prirode.

Ekstra široka i prilagodljiva baza cucle omogućava bebi da pije mleko iz flašice na isti način na koji se hrani dojenjem, potpuno prirodno. Tome doprinosi I unapređen ventil protiv grčeva zahvaljujući kome beba pije iz flašice bez pauze, kao što doji,a pri tome ne guta višak vazduha koji može izazvati probleme sa probavom i grčeve. Mekani sisak cucle je naročito prilagodljiv I adaptira se bebinim usnama slično bradavici dojke. Ovo će znatno olakšati bebi i fazu prestanka dojenja jer prelazi na ishranu iz flašice koja stvara vrlo sličan osećaj kao pri dojenju. Flašica sa ovim karakteristikama donosi dodatne pogodnosti i roditeljima. Sada i tate mogu preuzeti brigu o hranjenju bebe, naročito noću, čime mamama omogućavaju par sati dragocenog sna.

Šta nova NUK FLAŠICA može da ponudi?
Nismo jedini koji smatraju da je nova NUK flašica u Saradnji s Prirodom najbolja NUK flašica ikada napravljena. Nedavno sprovedeni testovi i ankete govore u prilog kvaliteta ovog proizvoda 92% beba bez problema prihvata novu cuclu, 99% mama preporučilo bi NUK U SARADNJI S PRIRODOM drugim mamama 98% pedijatara i babica potvrdilo je da cucla kod beba izaziva prirodan osećaj kao pri dojenju. Proizvod ne bi bio kompletan da uz cuclu, koju preporučuju mame, babice i pedijatri, nemamo i odgovarajuću flašicu koja je napravljena od visoko kvalitetnog polipropilena koji je bez ftalata (BPA free).

Široki otvor flašice omogućava lako punjenje i jednostavno čišćenje. Zaštitni poklopac zatvara sve sitne otvore na cucli sprečavajući da tečnost iscuri prilikom transporta.

· Više sitnih otvora po uzoru na maminu dojku omogućava optimalan, ujednačen i prirodan protok tečnosti

· Široka i prilagodljiva osnova cucle sa ekstra omekšanim siskom bebi pruža osećaj kao da leži na maminim grudima.

· Unapređen ventil protiv grčeva sprečava gutanje viška vazduha koji može dovesti do pojave grčeva

Uzrast:
0-6 meseci
Karakteristika Vrednost
Kategorija Flašice
Proizvođač NUK
Godina sezone 2019
Godine 0 meseci
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi