Flašice | LILLO & PIPPO

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Prikažite više
Izdvajamo
Prikažite više
lillo-pippo
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Flašice za bebe neophodne su pribor za hranjenje. Pružaju mogućnost roditeljima da lako nahrane bebu. Flašica pomaže pri održavanju hrane kojom se bebe hrane.

Kada se koriste flašice za bebe?

Flašice se najčešće koriste kada se bebe ne doje ili u situacijama kada se upotrebljava mlečna formula. S druge strane, flašice se mogu koristiti kada su bebe dovoljno stare i počinu da piju sokove ili vodu.

Kakve sve vrste flašica za bebe postoje?

Postoje različite vrste flašica za bebe. Razlikuju se prema oblicima, materijalu od koga su napravljene, veličini i uzrastu. U ponudi se najčešće mogu naći sledeći tipova flašica za bebe.

Plastične flašice za bebe - najviše se koriste i mogu se naći u raznim veličinama i oblicima. Plastična flašica je lagana i izdržljiva, a pored toga su i jeftine. 

Staklene flašice za bebe - nešto su manje, ali znatno otpornije na toplinu i izdržljivije. Ove flašice se veoma lako održavaju i sterilišu pre upotrebe. 

Avent (Anticolic) flašice za bebe - avent flašica napravljena je tako da bi smanjila protok kiseonika koji bebe gutaju tokom hranjenja. Time se umanjuje mogućnost nadutosti i potencijalnog štucanja. 

Flašice za bebe sa usnikom - ova flašica koristi se kada beba prelazi sa flašice na šolju.  Poseduju usnik i sigurnosni ventil koji onemogućava prosipanje hrane i tečnosti prilikom hranjenja.

Flašice za bebe sa kuglicom - flašica poseduje kuglicu koja pomaže u mešanju formule ili mleka,a time se ne stvaraju grudvice. 

U Aksa prodavnicama možete naći najkvalitetnije flašice za bebe. Svaka flašica ima svoje prednosti prilikom hranjenja. Flašice birajte isključivo prema potrebama bebe i nećete pogrešiti za koju god flašicu da se odlučite. Bilo da je flašica staklena, avent ili plastična u našim radnjama možete naći sve.