Gimnastika za bebe - Podloge za igru | LILLO & PIPPO

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Prikažite više
Izdvajamo
Prikažite više
lillo-pippo
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Podloge za igru odličan su način da vaša beba uživa u igri sa svojim igračkama. Podloge za bebe napravljene su tako da pružaju udobnost tokom igranja. U ponudi imamo dve vrste, to su podna podloga za igru bebe i gimnastika za bebe (baby gym). Podloga za igru jedan je od važnijih proizvoda koji će vam sigurno zatrebati tokom odrastanja bebe.

Obe vrste podloga za bebu imaju za cilj da doprinesu razvoju bebe i koriste se od najranijih dana. Bebe tokom igre ili gimnastike razvijaju vid i motoriku, raspoznaju boje i oblike. 

Podna podloga za igru bebe

Ova vrsta podloge za bebe ima izolaciju koja šititi bebu od hladnog poda. Isto tako, osmišljena kako bi sprečila da se beba povredi pri okretanju, jer još nisu u mogućnosti da kontrolišu svoj pokrete. Bebi podloga za igru traži da se mališanima daju razne dečije igračke.

Gimnastika za bebe - baby gym

S druge strane, ova vrsta podloga za bebe je nešto drugačija. Isto poseduje izolaciju i štiti od povreda. Međutim, za baby gym podloge vam neće biti potrebne igračke. One već imaju ugrađene posebne elemente koji podstiču bebu da ih dohvati i istraži. U praksi se pokazalo da je ova podloga za bebe veoma popularna, jer ih tera na igru i otkrivanje novih stvari.

Obe podloge za igru se lako sklapaju i neće vam zauzeti previše prostora kada ih ne koristite. Neke od podloga za igru bebe imaju i anatomski jastuk. Podloge za bebe su mekane i predivđena za njen boravak na leđima, ali i za druge bebi aktivnosti. 

Igru bebe treba uvek da podstičete. Zato vrste podloga za igru bebe i gimnastika za bebe treba da budu deo svakodnevnice. Putem online prodavnice ili odlaskom u neku od naših radnja, možete kupiti neke od najkvalitetnijih podloga za igru.