QPlay tricikl za decu, plavi
QPLAY

QPlay tricikl za decu, plavi

Šifra artikla: A058336
DA IGRA NE PRESTANE - KOMPLETNA PONUDA

Kupi 2 igračke, ostvari 50% popusta na jeftiniju!

ILI 

Kupi 3 igračke, najjeftinija 1 dinar!

Akcija traje od 05.04. do 05.05.2024. I odnosi se na kompletan asortiman igračaka osim na proizvode koji sa na nekoj drugoj akciji. Važi u svim Aksa prodavnicam i internet prodavnici

Inovativan tricikl koji se odlično prilagođava različitim razvojnim razdobljima deteta. Na početku korišćenja tricikla, već sa 10 meseci starosti deteta, spušta se leđni naslon kako bi mu bilo udobnije prilikom vožnje ili čak ako se desi da dete zaspi. Sigurnost bebi pružaju sigurnosni pojasevi i obruč koji ne dozvoljavaju da beba padne sa tricikla tokom vožnje.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
0,00 RSD
14.999,00 RSD
14.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1 KOM
2
1
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Inovativan tricikl koji se odlično prilagođava različitim razvojnim razdobljima deteta. Na početku korišćenja tricikla, već sa 10 meseci starosti deteta, spušta se leđni naslon kako bi mu bilo udobnije prilikom vožnje ili čak ako se desi da dete zaspi. Sigurnost bebi pružaju sigurnosni pojasevi i obruč koji ne dozvoljavaju da beba padne sa tricikla tokom vožnje. Dok se vozi dete će posmatrati šta se dešava oko njega, a roditelji će jednostavno gurati tricikl i upravljati njime. Ručka za upravljanje triciklom se može podesiti na odgovarajuću visinu. Sa 18 meseci dete može da počne da upotrebljava volan, dok roditelj i dalje gura tricikl. Kako dete raste tako se postepeno skidaju dodatni elementi - drška za guranje bicikla od strane odraslih, podupirač za noge, sigurnosni obruč koji sprečava da dete ispadne, čak i tenda za zaštitu od sunca ukoliko je potrebno. Kada se svi ti delovi uklone dete će lako i jednostavno voziti tricikl i upravljati njim potpuno samostalno. Udobnost deteta prilikom vožnje obezbeđuje mekano sedište sa naslonom. Ram je napravljen od aluminijuma. Tenda štiti mališana od sunca, vetra ili prašine, a na zadnjoj strani tende se nalazi mrežica koja omogućava strujanje vazduha i nadzor nad bebom. Kada se izvuče drška za upravljanje i sklopi tenda tricikl se može lako smestiti u gepek auta. Na zadnjoj strani tricikla nalazi se plastična posuda za odlaganje, a na volanu mini plastična posuda u koje se mogu staviti igračke, užina, voda.... Pedale su neklizajuće, a točkovi su izrađeni od specijalne vrste gume, posebnom tehnologijom, tako da ne postoji mogućnost da se probuše tokom vožnje, čime je bezbednost deteta dovedena na maksimum.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Guralice za bebe i tricikli za decu
Proizvođač QPLAY
Godine 10 meseci
Pol dečaci
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi

0,00 RSD
14.999,00 RSD
14.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
2
1