Hodalice za bebe i njihalice | CHICCO TOYS | CHICCO FASHION | CHICCO COSMETICS | CHICCO JUVENILE | CHICCO SHOES

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Prikažite više
Pol
Izdvajamo
Prikažite više
Cena
chicco-toys
chicco-fashion
chicco-cosmetics
chicco-juvenile
chicco-shoes
2 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Chicco igračka guralica kamionče Happy Hippy Eco+ dizajniran da pomogne vašoj bebi da b...
Chicco igračka guralica kamionče Happy Hippy Eco+
6.799,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Sačuvano u omiljne
Prosecna ocena:
glas
1
glas
1
Chicco guralica sa likom kornjače Eco+ 2 U 1: Zabavna igračka koja se može transformisa...
Chicco guralica sa likom kornjače Eco+
7.999,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Pročitajte

Hodalice za bebe su važna oprema za mnoge roditelje, ali postoje različita mišljenja o njihovoj upotrebi. Guralice su namenjene bebama koje su već sposobne da sede samostalno i mogu da se podupru nogama. Glavni cilj hodalica je da bebe mogu samostalno da se kreću kretanju i istražuju okolinu, dok još nisu u mogućnosti da hodaju same.

Postoje različite vrste hodalica za bebe, a najpopularnije hodalice su:

Stacionarne hodalice su najpopularnije i predviđene da budu na jednom mestu. Prenosive hodalice za bebe možete nostiti sa sobom, a preklopne hodalice su napravljene za lako odlaganje i putovanje.

Kada kupujete hodalice za bebe, postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir. Najpre, hodalica mora da odgovara veličini i uzrastu bebe. Hodalice se preporučuju za bebe od šest meseci i starije, ali treba proveriti težinu i visinu bebe kako biste bili sigurni da je hodalica dobra za bebu.

Takođe, obratite pažnju na sigurnost hodalice. Hodalice treba da imaju sigurnosne pojaseve, moraju da budu stabilne i otporne na klizanje, jer ćete time izbeći rizik od prevrtanja. 

Osim toga, udobnost vaše bebe je važna. Hodalice moraju imati udobna sedišta koja neće da izazovu iritaciju kože bebe. Takođe, vodite računa o visini i obliku ručke za hodanje.

Hodalice za bebe su odlične za razvoj motoričkih sposobnosti, a ujedno i zabavan način da bebe istražuju okolinu. Važno je izabrati kvalitetnu i udobnu hodalicu za bebu. Kod nas možete naćin razne modele najkvalitetnijih hodalica za bebe, verujemo da ćete naći hodalicu po vašem ukusu.