Kocke | HIPP

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Prikažite više
Izdvajamo
Prikažite više
hipp
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Kocke za decu podstiču kognitivni razvoj i socijalne veštine, kockice nude mnogo prednosti koje ih čine odličnim za decu.

Kocke za decu pomažu pri razvijanju veštine brojanja i numeričkih sposobnosti. Dok bacaju kockice deca uče da prepoznaju brojeve i povežu ih sa količinama. Brojanje tačkica na svakom licu kockice takođe upoznaje dete sa osnovama matematike. 

Uz kocke, mališani polako i postepeno uče verovatnoću različitih ishoda. To pomaže u razvijanju veština razmišljanja i donošenja odluka. Kocke decu uče da procenjuju, razmatraju opcije sve dok se zabavljaju uz kocke.

Kocke za decu podrazumevaju komunikaciju među igračima. Ova socijalna komponenta pruža odličnu priliku deci da unaprede svoje jezičke veštine. 

Kocke za decu su idealne da se nauče strpljenju. Dok bacaju kockice i čekaju ishod, deca doživljavaju i uče da upravljaju svojim emocijama, bilo da je to uzbuđenje ili razočaranje. Kroz igre sa kockicama, deca uče kako da se nose sa uspehom i neuspehom, što podstiče samokontrolu.

Kocke za decu podstiču socijalizaciju, uče ih da dele i sarađuju sa vršnjacima. 

Kocke za decu donose brojne prednosti tokom odrastanja. Od unapređenja jezičkih veština do podsticanja razmišljanja. Zato, uzmite kocke za decu, okupite se i posmatrajte čaroliju koja se odigrava dok se vaše dete uzbudljivo igra i razvija važne veštine koje će mu koristiti tokom čitavog života.