Kolevka za bebe | HIPP

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Izdvajamo
Prikažite više
hipp
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Svi znamo da je za bebe spokojan i kvalitetan san veoma važan. Na to mogu uticati razni faktori, ali jedna stvar i  te kako može doprineti tome, a to je kolevka za bebe. 

Kolevka za bebe je još jedna važna stvar za roditelje, pored kolica za bebe i ostale opreme. Kada kupujete kolevke, imajte na umu da postoje različiti modeli, kao i da su napravljene od različitih materijala. Kolevka za bebe može biti drvena ili plastična, a najvažnije je da bude praktična. 

Praksa je pokazala da je Chicco kolevka za bebe veoma dobra. Kada dođe na red da se kupi kolevka, razmislite o sledećim stvarima. 

  • Od kakvog materijala je kolevka za bebe
  • Da li će kolevka biti odgovarajuća za prostor (soba, stan)

Ako često putujete ili planirate putovanja, onda gledajte da kolevka za bebe bude od lakša i jednostavna za premeštanje. Sa druge strane, drvena kolevka biće sasvim dobar izbor. 

Na još jednu stvar je neophodno da obratite pažnju kada kupujete kolevku za bebe, a to je posteljina za kolevke. Vodite računa o dimenzijama posteljine, a takođe i materijalu. 

Nemojte kupovati posteljine koje su od sintetičkih materijala, jer to može doprineti da se pojave alergije, crvenilo i osip na koži bebe. 

Preporuka je da kolevka za bebe bude na mestu koje je osvetljeno prirodnom svetlošću, ali i da vi imate dobar pregled. Zapamtite da je kolevka prvi predmet s kojim beba dolazi u kontak po napuštanju porodilišta, te je važno da sve bude kako treba. 

Kolevka za bebe je veoma važna, pošto ima ulogu da pruži miran i udoban san vašoj bebi. Kakva god kolevka za bebe da vam je potrebna, naša ponuda obuhvata najkvalitetnije modele.