IZNENAĐENJE ZA Zrenjanin!

Ista Aksa, novi doživljaj!

 

Dragi naši Zrenjaninci,

Spremili smo za vas jedno lepo iznenađenje. Aksa prodavnicu koja se nalazi na adresi Miletićeva 58 u Zrenjaninu od 08.07. ćete moći da posetite u novom ambijentu.

Na ovakav korak smo se odlučili, jer želimo da svima vama omogućimo još bolju i kvalitetniju uslugu. Očekuje vas lepša i bolja prodavnica, pažljivo osmišljena, kako bi vašoj deci i mališanima pružili negu i pažnju koju zaslužuju. Naš cilj je da budemo uz vas u svakom momentu tokom najlepših trenutaka u vašem životu. 
 

Druženje sa mališanima u subotu,
09.07. od 16h do 19h


Vaši mališani će 09.07. uživati u društvu Disney junaka u našem novom ambijentu u Zrenjaninu kada ih očekuju i druge brojne aktivnosti: facepainting, točak sreće, kreativna radionica sa Elsom.


U Aksa prodavnicama, kao i do sada, možete da pronađete veliki izbor raznorazne opreme za bebe i decu. Auto sedišta, kolica, kreveci, flašice, cucle, obuća i odeća, igračke, pelene, maramice su samo jedan deo široke ponude.
 

 Popusti koji se ne propuštaju!

 

 

Povodom novog ambijenta Aksa prodavnice u Zrenjaninu, spremili smo popust od 20% na igračke, odeću, obuću, zdravu hranu, pelene i kozmetiku, kao i popust od 10% na kolica i auto-sedišta koji će važiti od 08.07. do 10.07. u našoj prodavnici u Zrenjaninu. Napomena: Popust ne važi na artikle u sklopu drugih akcija, a važi na cash back.
 

 popust vas očekuje i na izdvojene proizvode