Pidžame za decu, spavaćice i bade mantili | LILLO & PIPPO

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Prikažite više
Pol
Vrst.arti
Veličina
Prikažite više
Izdvajamo
Prikažite više
Cena
lillo-pippo
33 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Lillo&Pippo pidžama dr Universal, devojčice
Lillo&Pippo pidžama dr Universal, devojčice
1.690,00 RSD
Kupi
Pročitajte

Pidžame za decu su komplet odeće koji se sastoji od gornjeg i donjeg dela. Namenjene su za spavanje, a posebno su popularne kod dece zbog udobnosti i funkcionalnosti.

Pidžame su važne za decu, jer pružaju osećaj topline i sigurnosti tokom spavanja. Takođe, kada deca koriste pidžame, smanjuje se mogućnost od prehlade i prekomernog znojenja. Pidžama je idealna tokom cele godine, jer postoje različiti modeli koji mogu da se koriste u odnosu na vremenske uslove. 

Postoje različite pidžame za decu. Letnje pidžame su najtanje pidžame i idealne tokom letnjih noći. Zimske pidžame su deblje i toplije, uglavnom napravljene od toplijih materijala, kako bi deci bilo toplije tokom zime. 

Pidžame za decu mogu biti različitih dezena i likovima iz crtanih filmova. Takve pidžame neretko imaju detalje, poput kapuljače ili rukava sa prstima, te su znatno udobnije. Za pidžame je najvažnije da budu napravljene od prijatnog i kvalitetnog materijala. Takođe, pidžama mora biti odgovarajuće veličine, nikako preuska ili prevelika. 

Pidžame su neophodan komad garderobe za decu koji im pruža udobnost tokom spavanja. U našim radnjama postoji veliki izbor pidžama za decu, napravljene od najkvalitetnijih materijala i prilagođene potrebama roditelja i dece. Pidžama je osmišljena kako bi mališani imali udoban i kvalitetan san koji pomaže prilikom pravilnog odrastanja.