Dečije posteljine - posteljine za decu i bebe | CYBEX

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Prikažite više
Izdvajamo
Prikažite više
cybex
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Kvalitetan san za decu je veoma važan. U tome dečija posteljina igra veliku ulogu. Posteljina za decu pravi se od posebnih materijala i tkanine. 

Naš asortiman nudi najkvalitetnije dečije posteljine sa raznim motivima. Među najprodavanijim posteljinama nalaze se Disney posteljina za decu i Patrolne šape posteljina za decu. Dečija posteljina sa crtanim likovima je takođe popularna među decom. 

Tokom leta, preporuka je da posteljina bude od pamuka, jer ovaj materijal reguliše temperaturu. Takođe, posteljina za decu od pamuka je odličan izbor ako vaše dete ima problema sa alergijom. Zimi se naravno koriste nešto debelje dečije posteljine. 

Dečija posteljina menja na nedelju do dve, dok se jastučnice menjaju znatno češće. 

Prilikom kupovine dečije posteljine, obratite pažnju na sledeće stvari.

Za decu koja se znoje više noću, najbolja je posteljina koja upija i reguliše temperaturu. S druge strane, za decu koja su možd alergična za prašinu, važno je da postoji mogućnost pranja 60 °C jer sa na taj način uklanja grinje. 

Iz našeg bogatog asortimana, izdvajamo Lillo i Pippo posteljine za decu, kao i Baby tekstil posteljine za decu. Za koju god dečiju posteljinu da odaberete, nećete pogrešiti. 

Zapamtite da je posteljina za decu ključna stvar, kako bi vaše dete spavalo mirno, udobno i bezbrižno.