Prvi izbor za vašu bebu

Jer Aksa je tu sa vama od prvog dana

 

Gledajući fotografije mama i tata svuda oko nas, roditeljstvo izgleda tako divno, nevino, nežno, ljupko... Budući roditelji nakon saznanja da su trudni ni ne razmišljaju toliko o tome šta ih sve čeka kada beba dođe na svet, ali se, kako vreme prolazi, ovo vrlo brzo promeni... Neko bi rekao i preko noći.

Tek mesec ili dva pred sam porođaj, budući mama i tata se dotaknu mnogo važnijih tema od kojih je jedna: Da li ću sve znati i umeti?

Ne brinite se, sve ćete moći i umeti!

A ako vam bude bila potrebna pomoć - tu smo da vam pomognemo.

 

 

Pre nego što beba dođe...

Možda će nekima samo saznanje o trudnoći biti neočekivano, ali vrlo brzo će se buduće mame i tate usmeriti na sve bitne korake kako bi potpuno spremni dočekali bebu...

 

 

Osmišljavanje i uređenje dečije sobice, uklapanje budžeta u realizaciju tih želja, spisak svega što je potrebno poneti na porođaj i imati u kući u trenutku kada bebu iznesu iz porodilišta i možda najvažnije od svega - učenje o svemu onome što čeka buduće mame i tate.

U Aksi ćete za sve ovo pronaći pravo rešenje.

 

Lični asistent

kada vama odgovara

Kešbek

za uštedu pri kupovini

Prvo opremanje

uz spisak na jednom mestu

Škola za trudnice

i pripema u praksi

Aksa klub

i svi benefiti koje donosi

Aksa Youtube

za što bolju edukaciju

Gift lista

da vas drugi iznenade

Online shop

ako poželite nešto odmah

 

A kada beba dođe kući... Tada počinje prava žurka!

I to žurka na kakvoj, sigurni smo, mama i tata do sada nisu bili.

Ono što će mami i tati tek sada biti potrebno jeste pomoć oko baš svega što je potrebno odabrati za svoju bebu - od hrane, odeće, pelena, kozmetike, igračaka... I ne samo to. Mama i tata će tek sada da istržuju prave načine kako da što više uštede i novac i vreme.

 

 

I ovde vam Aksa priskače u pomoć. Pored brojnih akcija koje imamo u našim prodavnicama, ali i na našem online shopu, novopečenim mamama i tatama će se, sigurni smo u to, svideti i mali znak pažnje koji smo pripremili za njih kako bismo im ulepšali prve dane sa svojim mališanom.

 

Besplatan baby paket

za sve novorođene bebe

Profesionalni prodavci

koji će vam uvek pomoći

Širok asortiman

za sve na jednom mestu

Aktuelne akcije

u svakom trenutku

 

Ako već sada želite nešto da kupite u Aksi, proverite sve aktuelne akcije...

Evo kako možete kupovati online u Aksi

 

 

(Buduće) mame i tate, onoliko koliko je vama važno da svom mališanu pružite najbolje i najkvalitetnije uslove života, tako je i nama važno da vam ponudimo što bolje iskustvo kupovine u Aksi.

Pored brojnih pogodnosti koji već postoje za vas u Aksi, nastavljamo da osluškujemo vaše želje i potrebe i u skladu sa njima osmišljavamo naredne stvari koje će vam biti korisne.

Hvala vam na poverenju i vidimo se u Aksi!