Prenosivi kreveci | APTAMIL

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Izdvajamo
Prikažite više
aptamil
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Prenosivi kreveci su napravljeni da budu laki za upotrebu i sklopivi. Prenosivi kreveci su obično izrađeni od laganih materijala poput metala, plastike ili drveni sa mrežastim stranicama i uklonjivim dušekom. Postoji nekoliko razloga zašto su prenosivi kreveci dobri i popularni kod roditelja.

Prenosivi krevetac odlikuje praktičnost. Mogu se jednostavno sklopiti i spakovati, što ih čini idealnim za putovanja ili boravak kod rodbine i prijatelja. Takođe, lako se mogu premestiti iz sobe u sobu u kući.

Prenosivi kreveci su napravljeni da pružaju sigurno i udobno mesto za spavanje bebi. Imaju čvrstu konstrukciju koja obezbeđuje stabilnost, a stranice omogućavaju dobru ventilaciju i omogućavaju roditeljima da prate bebu dok spava.

Prenosivi kreveci obično dolaze sa dodacima kao što su dušek, jastučići, prostor za pelene i mreže protiv komaraca. Takođe, imaju podesivu visinu ili mogu biti opremljeni točkićima za lakše kretanje.

Osim za spavanje, prenosivi kreveci se često koriste kao sigurno mesto za igru ili odmor tokom dana. Mogu se postaviti u dnevnoj sobi ili bilo kojoj drugoj prostoriji kako bi dete uvek bilo nadomak roditelja.

Iako su prenosivi kreveci praktični i korisni, bebe i mala deca ne bi trebalo da provode previše vremena u njima. Preporučljivo je da se dete redovno iznosi iz kreveca radi igre, interakcije i razvoja motoričkih veština. Takođe, važno je slediti uputstva proizvođača i pridržavati se sigurnosnih smernica prilikom upotrebe prenosivog kreveca.