Sandale i polusandale | CYBEX

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Izdvajamo
Prikažite više
cybex
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Sandale su veoma popularna obuća, pogotovu za devojčice. Gornji deo sandala su obuća koja pokriva stopalo, dok je ostatak otvoreno. Sandale se mogu nositi u raznim prilikama, zbog čega su veoma praktična obuća. Sandale mogu biti od različitih materijala i različitih vrsta. Za devojčice, sandale su uvek odličan izbor.

Zašto su sandale dobra obuća?

Sandale su popularne jer je stopalo otvoreno, a time su odličan izbor tokom leta. Veoma su lagane i praktične. Lako se skidaju i obuvaju, te su odlične za sve prilike. Za devojčice one mogu biti idealna obuća, a od materijala i vrste zavisi u kojim situacijama će ih nositi.

Vrste sandala

Neki od najpopularnijih modela sandala za devojčice su:

  • Ravne sandale
  • Sandale sa platformom
  • Sandale sa petom
  • Gladijator sandale

Materijali od kojih se prave sandale

Sandale mogu biti od različitih materijala. Najčešće se prave od kože, gume i platna.

Kožne sandale karakteriše kvalitet i trajnost. Mogu se nositi u raznim prilikama. Gumene su veoma udobne i najviše se nose tokom leta. Ujedno šitite od proklizavanja na vlažnim površinama. Platnene sandale su takođe namenjene za letnje dane. Lagane su i lako se održavaju. 

Iako postoji još materijala od kojih se mogu praviti sandale, preporuka je da odaberte neki od pomenutih. U našoj ponudi možete naći razne sandale za devojčice i dečake, različitih materijala i dezena.  Sandale su kvalitena i idealna obuća za sve prilike, bilo da ih nose devojčice ili dečaci.