Tetra pelene | GRACO

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Izdvajamo
Prikažite više
graco
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Tetra pelene su platnene i veoma popularne među roditeljima širom sveta. Napravljene su od prirodnih materijala, poput pamuka i bambusa, te su sigurne i ekološki prihvatljive za bebe.

Tetra pelene bi trebalo da imaju svi roditelji, a evo i zbog čega su dobre za bebe. 

Najpre, tetra pelene za bebe su višekratne, možete da ih perete i ponovo koristite, a to je velika ušteda novca u poređenju sa kupovinom jednokratnih pelena. Osim toga, tetra pelene su mekane i nežne za kožu bebe, te su prevencija od pojave iritacije i pelenskog osipa.

Tetra pelene za bebe odlično apsorbuju i mogu zadržati velike količine tečnosti, te su odlične tokom noćnog spavanja bebe. Praktične su za putovanja, jer se lako pakuju. 

Tetra pelene možete prati u mašini za veš, zajedno sa drugim bebinim stvarima. Za čišćenje koristite blag deterdžent bez mirisa. Pošto ih operete, tetra pelene možete suštiti u sušilici ili na otvorenom.

Tetra pelene za bebe su odlične za roditelje koji teže ekološki prihvatljivom i dugoročnoj isplativosti. Zbog svoje praktičnosti, tetra pelene pružaju udobnost i zaštitu bebama, dok štedite novac i brinete o okolini. Svratite u naše prodavnice, očekuju vas razni modeli tetra pelena.