Trenerke i donji delovi trenerke | CYBEX

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Prikažite više
Izdvajamo
Prikažite više
cybex
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Bilo da kupujete trenerke za dečka ili devojčice, postoji par stvari na koje treba da obratite pažnju. Najpre vodite računa o veličini, bez obzira na to da li je u pitanju gornji ili donji deo. Trenerka mora da odgovara uzrastu. Takođe, udobnost i materijal su podjednako važni. 

Trenerka je važna odeća, pošto deca mnogo vremena provode noseći je. Preporuka je da budu kvalitetne i da se lako održavaju, tako će moći da je koristite duži vremenski period. 

Različite vrste dečijih trenerki

Dečije trenerke mogu biti različite. Trenerka sa kapuljačom je popularna među dečacima, uglavnom se nose zimi i tokom hladnih dana, mada nema striktnog pravila. 

Sa druge strane, trenerke bez kapuljače su idealne za toplije vreme. U ponudi se nalaze i dečije trenerke za rajfešlusom. Ovi modeli su veoma praktične. Lako se skidaju i oblače. 

Materijali od kojih se prave dečije trenerke

Dečije trenerke prave se od raznih materijala. Suština je da trenerka bude udobna i meka. Uglavnom se koristi pamuk i poliester. Pamučna trenerka je udobna, ali može doći do bržeg habanja. Trenerke od poliestera su nešto izdržljivije i lako se održavaju. 

Trenerka je odeća u kojoj deca provode najviše vremena tokom odrastanja. Gornji ili donji ne morate kupovati zajedno u kompletu, mada deci to može biti važno. Pogledajte kakve se sve trenerke nalaze u našoj ponudi. Ne sumnjamo da postoji trenerka koju će vaši mališani sigurno želeti da nose.