Vrteške za krevetac | LILLO & PIPPO

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Izdvajamo
Prikažite više
lillo-pippo
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Vrteške za krevetac su korisne igračke koje se montiraju iznad krevetca, s ciljem da zabave bebe dok leže u krevetcu. Vrteška za krevetac se obično sastoji od osovine i nekoliko visećih igračaka, te su idealne za bebe koje još nisu u mogućnosti da samostalno sede.

Osim što su zabavne, vrteške za krevetac pomažu u razvoju bebinih motoričkih sposobnosti. Dok gledaju vrteške, bebe razvijaju vizualne i kognitivne veštine, te razvijaju svoju koordinaciju ruke i očiju kako bi se skocnetrisale na igračke koje su zanimljive.

Postoje razne vrteške za krevetac, u ponudi imamo jednostavne i plišane vrteške, postoje i o one koje puštaju muziku i svetle. Vrteška za krevetac može biti različitih oblika, kao životinja ili neki popularni lik iz bajke. Takođe, vrteška može biti različitog oblika i boja. 

Bebe uglavnom vole svetle boje, tako da su vrteške za krevetac koje sadrže razne boje su veoma popularne. Pored toga, bebe vole vrteške koje imaju igračke različitih tekstura i zvukova, recimo zvečke.

Roditelji pri kupovine vrteške za krevetac bi treba da budu pažljivi zbog bezbednosti. Vrteška ne sme da bude preteška ili komplikovana, pošto mogu da padnu na bebu. Takođe, vodite računa da li su sve igračke dobro pričvršćene i koje su veličine, jer ako su manje, može se dogoditi da ih dete proguta. 

Vrteške za krevetac su zabavne i korisne igračke koje podstiču razvoj bebe. Krevetac je mesto gdje bebe provode veći deo svog vremena, zato je važno osigurati da je to mesto bude bezbedno i sigurno za njihov razvoj. 

U našim radnjama možete naći različite vrteške za krevetac koje su osmišljene da bebama pruže pravi ugođaj. Svaka vrteška za krevetac napravljena je kako bi se bebe pravilno razvijale i odrastale.