Ogradice za bebe

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Boja
Pol
Izdvajamo
Prikažite više
Cena
5 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Puerri je brend krupne opreme koji u svojoj ponudi, ima kolica, ležaljke, dubke, jednop...
Puerri ogradica Stella, grey
9.699,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Sačuvano u omiljne
Globalno poznat i priznat američki brend, Graco je osvojio srca mnogih roditelja i dece...
Graco ogradica Evergo, Dotty
11.999,00 RSD
Ušteda 3.000,00 RSD
14.999,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Sačuvano u omiljne
Puerri je brend krupne opreme koji u svojoj ponudi, ima kolica, ležaljke, dubke, jednop...
Puerri ogradica za bebe Quattro Colore,CrvenoSiva
12.499,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Sačuvano u omiljne
Puerri u svojoj ponudi, ovaj brend krupne opreme ima kolica, ležaljke, dubkove, jednopo...
Puerri ogradica za bebe Quattro Colore
12.499,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Pročitajte

Ogradica za bebe koristi se da se mališani unutar igraju, bez mogućnosti da dođe do povreda. Veoma su korisne i praktične, jer roditelji na taj način mogu da završe druge obaveze. U našoj ponudi možete naći razne ogradice za bebe. 

Kada odlučite da kupite ogradice, najpre je važno da razmislite o prostoru u stanu ili kući. Ogradice mogu biti različitih oblika, poput kocke, pravougaonika ili kruga.

Ogradice za bebe najčešće se kupuju kada beba može samostalno da sedi, otprilike kada navrši 6 meseci. Odlične su za igranje dece s omiljenim igračkama, ali roditelji kupuju ogradice i iz još nekih razloga. 

Recimo, ogradica se kupuje i da čuva bebe od ljubimaca. Iako su ljubimci naklonjeni deci, uvek može doći do nekog neopreznog pokreta i izazvati neželjenu situaciju. Osim toga, ogradice se koristi i za spavanje i kao prenosivi kreveci. To je veoma praktično, ako rešite da putujete s bebom. 

Takođe, ogradice za bebe mogu imati i ulogu “skladišta”. Pošto vam ponestane prostora u kući, sve dečije igračke možete tu da ubacite. 

Što se tiče materijala, ogradice za bebe mogu biti plastične, drvene i na naduvavanje. Postoje i ogradice koje su sklopive. 

Ogradica za bebe od plastike

Iako od plastike, ove ogradice dovoljno su čvrste da podnesu težinu bebe. Neka nemaju dno, te će vam možda zatrebati podloga.  

Drvena ogradica za bebe

Drveni ogradice najčešće se mogu naći i videti u ponudi. Pošto su od takvog materijala, ove ogradice oblažu se mekšim materijalom, kako ne bi došlo do povrede bebe. Kao i kod drugih ogradica, postoje razne veličine, tako da odaberite model prema vašim potrebama. 

Ogradica za bebe na naduvavanje

Ogradice za bebe na naduvavanje su često poput bazena. Veoma su lake i udobne, a zbog materijala nema straha da će doći do povređivanja. Najveća mana ovakvih ogradica je što će vam biti neophodna pumpa, a takođe mogu lako da se probuše

Kada rešite da kupite ogradicu za bebe, obratite pažnju na sledeće stvari.

Poželjno je da ogradica bude od kvalitetnog materijala. Imajte na umu aktivnost i umeće vaše bebe. 

Posebno vodite računa kakvo tlo ima ogradica, jer ako je tvrdo, prilikom pada bebe može udariti glavom. S druge strane, previše mekano tlo nije stabilno i bebe neće moći da održavaju ravnotežu. 

Nemojte zaboraviti montiranje. Ogradica mora da se montira na ispravan način, jer će samo tako biti upotrebljiva. Uz ogradicu dobijate uputstvo i detaljno pratite sve korake. Iako se mnogi odlučuju za najjeftinije ogradice za bebe, one nisu najbolji izbor. 

Sada znate sve što je potrebno kada rešite da kupite ogradicu. Pogledajte naš ponudu i ne sumnjamo da postoji ogradica koja će ispuniti vaša očekivanja.