%
×
dana sati minuta sekundi


Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/local/www/aksa.rs/public_html/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/aksa.rs/public_html/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

12.
May
2022
Korisne informacije

Nećete morati da uklanjate tkaninu sedišta i ručno pomerate pojaseve od otvora do otvora da biste podesili visinu pojaseva za ramena. Optimizovani sistem kolica UPPAbaby VISTA V2 / Cruz V2 omogućava podešavanje visine pojaseva bez stepena, što ne zahteva dugotrajno prebacivanje u otvore i samim tim je sve jednostavnije i brže. Ovo je posebno praktično ako sedište dele dvoje mališana različite visine.

10.
May
2022
Razvoj bebe i deteta

Beba u 3. nedelji je period kada vaš mališan ume da prepozna i razlikuje majku u odnosu na druge osobe. Nemojte se iznenaditi ukoliko bebe stara 3. nedelje u ovom periodu stalno plače. Dosta stvari može uticati na to, kao što su grčevi, uznemirenost ili glad.

10.
May
2022
Razvoj bebe i deteta

Treća nedelja novorođenčeta je iza vas. Došla je 4. nedelja bebinog razvoja, koja ujedno predstavlja i prvih mesec dana bebe. U ovom periodu, možete očekivati da se vaša beba prvi put nasmeje. To je sigurno predivan trenutak, koji će vas oduševiti i raznežiti. Beba od mesec dana može sama da podigne glavicu, jer su vratni mišići sve jači,

10.
May
2022
Razvoj bebe i deteta

Pisali smo da u ovom periodu možete očekivati prvi bebin osmeh. Taj osmeh će vam doneti novu energiju i radost koju do sada sigurno niste osetili. Kada dođe peta nedelja bebinog života, vaša beba će podizati glavu i zbog jačih vratnih mišića, uspevaće da drži glavu podignutu. Beba u 5. nedelji života sada duže spava, međutim na to utiče dosta stvari.

28.
Apr
2022
Novosti

Aksa, u istom maniru, nastavlja da deli poklone prvorođenim bebama, na dan rođendana objekata. Naša prodavnica u Zrenjaninu je 19. marta tekuće godine

28.
Apr
2022
Katalozi u Aksi
20.
Apr
2022
Novosti

Aksa, u istom maniru, nastavlja da deli poklone prvorođenim bebama, na dan rođendana objekata. Naša prodavnica u Čačku je 19. marta tekuće godine, obeležila svoj rođendan i tim povodom smo nagradili mamu koja se porodila na taj dan.

01.
Apr
2022
Katalozi u Aksi
10.
Mar
2022
Novosti

Povodom Aksa rođendana, pripremili smo sjajnu ponudu u svim beogradskim prodavnicama!. Od 11.03 do 13.03 očekuje vas neverovatnih 20% popusta na kolica, auto-sedišta, igračke, pelene, odeću i obuću, kozmetiku, hranu za bebe, zdravu hranu, suplemente i tekstilno opremanje.

03.
Mar
2022
Novosti

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo, da smo se 24. februara preselili na novu lokaciju u Kragujevcu, u ulici Kralja Petra I br 23. Organizovali smo bogat program za naše najmlađe i najslađe, uz to smo svi svojim kupcima pripremili pregršt neverovatnih iznenađenja.

21.
Feb
2022
Novosti

Aksa nastavlja da deli poklone na dan rođendana objekata. Ovog puta rođendan je bio prodavnici u Šapcu 8. decembra, pa smo tim povodom nagradili mamu koja se porodila na taj dan.

18.
Feb
2022
Razvoj bebe i deteta

Za nama je prva nedelja bebe kako je kod kuće i na redu je razvoj vaše bebe u drugoj nedelji. Uhvatili ste ritam i sada stvari ne deluju toliko strašno. Ako ništa drugo, sigurno ste postali ekspert u menjanju pelena. Nema razloga da brinete šta raditi u ovom periodu, jer vaša beba u drugoj nedelji još uvek nema rutinu i nije moguće predvideti ponašanje.

18.
Feb
2022
Razvoj bebe i deteta

Ima li lepšeg momenta, nego kada se gledate s vašom bebom oči u oči? Jedan potpuno nov svet je pred vama. Postoje razne situacije u kojima će vaša beba u prvoj nedelji pravite pokrete, a to su najčešće uticaj okruženja i jaka svetlost.

18.
Feb
2022
Razvoj bebe i deteta

Došao je i taj trenutak nakon devet meseci iščekivanja. Beba je došla u vaš život i to je jedinstveno iskustvo za roditelje. U proteklom periodu ste pročitali hiljade tekstova i saveta na temu razvoj novorođenčeta. Nema razloga da brinete kako ćete i šta uraditi, opusti ti se i idite stepenik po stepenik.