Saveti

17.
Dec
2018
Poznati roditelji
Svi smo se pomalo čudili novinarskoj hrabrosti i ozbiljnosti s kojom je tada tek punoletna Nataša Miljković rešetala pitanjima svoje sagovornike. U godinama koje su usledile menjala je kurs, autorske emisije i televizije, ali je ostala simbol pismenog, profesionalnog i neuštogljenog novinarstva.
27.
Aug
2018
Korisne informacije
Skupština Srbije usvojila je Zakon o finansijskoj podršci porodici sa decom, kojim se povećava roditeljski dodatak za prvo, drugo, treće i četvrto dete.
27.
Aug
2018
Korisne informacije
Posle dugog iščekivanja konačno su usvojene promene Zakona o bezbednosti saobraćaja.
27.
Aug
2018
Korisne informacije
Prema važećem Zakonu o putnim ispravamasvako dete mora da ima samostalnu putnu ispravu.
27.
Aug
2018
Korisne informacije
Do Nove godine u Srbiji biće dostupna nova mobilna aplikacija „Halo beba“, kroz koju će roditelji moći da dobiju korisne savete i važne informacije vezane za razvoj, ishranu i negu dece.
03.
Jan
2019
Korisne informacije
Dragi roditelji, postanite i vi član Aksa kluba! Iskoristite pogodnosti koje smo posebno za Vas i Vaše mališane pripremili u Aksa dečijim prodavnicama. Članove Aksa kluba čekaju razne pogodnosti i iznenađenja!
15.
Jul
2019
Korisne informacije
Radost roditeljstva donosi sa sobom i prve brige. Kupovina za bebu, još ako ste prvi put roditelj, može zadati velike glavobolje. Evo male pomoći u vidu saveta kako odabrati najbolja kolica za  bebe.
23.
Jul
2019
Korisne informacije
Šta kaže zakon o upotrebi auto sedišta za decu i koje su kazne, koji su bitni kriterijumi na koje treba da obratite pažnju i kako izabrati pravu veličinu auto sedišta za bebe ili decu.
26.
Nov
2020
Korisne informacije
Roditeljstvo je jedna od najboljih stvari koje se ljudima dešavaju. Ipak, ono što većina novih roditelja ne shvata je da se biti roditelj uči u hodu. Roditeljstvo je u stvari učenje metodom pokušaja i pogreške. Ovo se posebno odnosi na to kako vaša beba spava.