Zdrava beba, zdravo dete

ZAŠTO BAŠ JUVITANA

Pre nego što donesete odluku koju ćete hranu za bebe da kupite treba da znate da vam JUVITANA štedi i  trud i vreme  oko nabavke i izbora kvalitetnih i zdravih namirnica za obrok Vaše bebe tako da imate više vremena da volite svoju bebu.

Nakon 38 godina postojanja Juvitana je  postala sinonim za prirodnu i zdravu dečiju hranu

Za  proizvodnju kašica i sokova koriste se sirovine zdravije od onih koje se uobičajeno kupuju na tržnicama

Proizvodi JUVITANE ne sadrže veštačke boje, arome, konzervanse i ostale aditive,

Kašice i sokovi  za bebe se izlažu visokim temeraturama prilikom sterilizacije čime se uništavaju svi  potencijalni mikroorganizmi i čime se stvaraju uslovi za duži vek trajanja.

Način pripreme  kašica i sokova daje proizvod koji je jednako hranljiv kao i onaj koji mama sama priprema

Pre nego što se  kašice i sokići nadju na policama u marketima, one prvo moraju da dobiju sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti koji izdaje referentna laboratorija.

 

PREPORUČUJEMO:

Preporučujemo da prilikom uvođenja nemlečne hrane Vašoj bebi uključite Juvitana povrtne kašice koje se pripremaju  od jedne ili dve vrste povrća. Naša preporuka za prve kašice  su kašice od Muskatne tikve  i ništa drugo od 128 grama kao i kašica od Mrkve od 128 grama. Nakon toga predlažemo da jelovnik Vaše bebe obogatite sa  Juvitana kašicama koje se pripremaju od više vrsta povrća (kašica Mešano povrće 128 grama, kašica Šargarepa, krompir i kukuruz od 128g. i Kašica Šargarepa, krompir i šargarepa 128 grama)

Prilikom uvođenja nemlečne hrane u jelovnik odojčeta treba uvrstiti i bezglutensku žitaricu – pirinač. Juvitana povrtne kašice sadrže  3 – 6% najkvalitetnijeg vrsta pirinča.

Kašice od povrća se mogu davati svim bebama koje su starije od 4 meseca.

Za bebe starije od 6 meseci preporučujemo povrtne kašice sa dodatkom mesa. Juvitana kašice sa dodatkom mesa sadrže od 12,5% do čak 22% najkvalitetnijeg mladog mesa posebno pripremljenim za proizvodnju dečje hrane. To su kašice od povrća sa piletinom, ćuretinom i teletinom u pakovanju od 128 i 190 grama

Za bebe starije od 8 meseci preporučujemo dečje obroke sa mesom i komadićima povrća u pakovanju od 230 grama. To su Prolećno povrće sa ćuretinom i Prolećno povrće sa jagnjetinom.

VAŠA JUVITANJA SA LJUBAVLJU

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara